Ralatek Oy

Rakentamisen laadunvalvonta | tiiviysmittaus | lämpökuvaus | sisäilmatutkimukset | konsultointi | koulutus

Uusi nimi, entistä kattavammat laadunvalvontapalvelut

17.1. 2014

mittauskuva

JT Infra Oy on nyt Ralatek Oy. Nimenvaihdoksen myötä palvelemme aikaisempaa kokonaisvaltaisemmin rakentamisen laadunvalvontaan liittyvissä tehtävissä. Tarjoamme kattavan palvelukonseptin, johon kuuluvat rakentamisen laadunvalvontaan liittyvät suunnittelu-, mittaus-, tutkimus- ja konsultointipalvelut.

Riippumatonta laadunvalvonnan ammattilaista kannattaa hyödyntää jo projektien suunnittelusta lähtien. Kun vastuu rakentamisen laadunvalvontapalveluiden suunnittelusta on jo projektin alussa luotettavan kumppanin hanskassa, aikatauluissa ja budjeteissa pysyminen helpottuu, loppukäyttäjän reklamaatiotarve vähenee, tarve takuuaikaisille korjauksille pienenee ja kiinteistön suunniteltu elikaari toteutuu. Rakentamisen aikaisessa laadunvalvonnassa on myös tärkeää, että sen laajuus on oikein mitoitettu, ja eri toimenpiteet toteutetaan oikea-aikaisesti.

Ralatek on luotettava kumppani laadunvalvontaa suunnittelusta rakennusvaiheeseen ja viimeistelyyn asti.

Nimi- ja palvelu-uudistuksen yhteydessä päivitimme myös graafisen ilmeemme nykyaikaisemmaksi ja raikkaammaksi. Muutos näkyy erityisesti täällä nettisivuillamme, josta löytyy entistä enemmän tietoa meistä ja palveluistamme selkeässä muodossa.