Ralatek Oy

Rakentamisen laadunvalvonta | tiiviysmittaus | lämpökuvaus | sisäilmatutkimukset | konsultointi | koulutus

Palvelut kiinteistöyhtiöille ja rakennuttajille

Selvitä korjausrakentamisesi suunnittelussa remontin todellinen laajuus mahdollisimman tarkasti. Saat tutkimuspalveluidemme tuloksena arvokasta tietoa, jolla suunnittelet aikataulusi ja täsmennät budjettiasi.

  • Lämpövuototutkimus

    Lämpövuototutkimus

    Lämpökuvauksemme avulla saat selville ikkuna- ja oviremontin todellisen tarpeen sekä rakennuksen ulkoseinien lämmöneristyksen ehostustarpeen.

  • Ilmavuototutkimus

    Ilmatiiviystutkimus

    Ilmatiiviystutkimuksemme kertoo, mitkä osat kiinteistöstäsi ovat kunnossa ja mitkä kaipaavat remonttia. Saat arvokasta tietoa ulkoseinien rakenteen tiiviydestä sekä sisätilojen välisistä ilmavuodoista.

  • Sisäilmatutkimukset

    Sisäilmatutkimukset

    Huono sisäilma on monen huulilla, mutta sen ei tarvitse olla keuhkoissa. Eri tutkimusmenetelmämme antavat kattavaa ja luotettavaa tietoa kiinteistösi sisäilman tilasta. Sisäilmatutkimuksissa voimme yhdistää tarpeen mukaan eri tutkimusmenetelmiä, kuten esimerkiksi tiiviysmittausta ja alipaineistusta. Siten voimme mitata hallitsemattoman vuotomäärän. Lisäksi käytämme lämpökuvausta ja savukokeita rakenteellisten ilmavuotopaikkojen paikannukseen. Voimme toimia yhteistyössä osana asiantuntijaryhmää selvittäessä ongelmakohteen rakenteellisia ominaisuuksia ja sisäilmaongelmien aiheuttajaa.


  • Kiinteistötutkimus

    Teemme tarpeeseen räätälöityjä kattavia kiinteistötutkimuksia, joissa käytetään hyväksi erilaisia rakennusmittausmenetelmiä ja visuaalisia tarkastuksia. Teemme myös kymmenvuotistarkastukset ja pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS).


  • Lämpökuvaus pienoiskopterilla

    Suurten rakennusten kuvauksessa käytämme pienoiskopterilla liikuteltavaa lämpökameraa. Selvitämme sen voimin mm. julkisivujen ja sen liitoksien lämpövuodot, räystäsliittymien ja vesikaton lämpövuodot sekä kostuneet rakenteet. Näin saat pitkän tähtäimen suunnitelman pohjalle luotettavan raportin rakenteiden lämpövuodoista.


  • Asbestikartoitukset

    Ralatekilta löytyy asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan AHA-pätevyys, ja teemme nykyisen asbestilainsäädännön vaatimukset täyttäviä asbestikartoituksia. Tutkimuksen perusteella saat asbestikartoitusraportin liitettäväksi kiinteistön turvallisuusasiakirjaan.

  • Konsultointi

    Konsultointi

    Koska moni kohde on yksilöllinen, tarpeetkin ovat yksilölliset. Halutessasi räätälöimme asiantuntijapalveluistamme paketin, joka sopii tarpeisiisi kuin naulapyssy timpurille. Tarjoamme esimerkiksi tiiviin rakentamisen koulutusta rakennusliikkeille ja pientalotehtaiden henkilöstölle. Pidämme luentoja rakennuttajille ja rakennustuotannon laadunvalvonnasta vastaaville organisaatioille.

Toteutamme myös määräaikaisia laadukkaan rakentamisen kehitysprojekteja, jotka sisältävät esimerkiksi lähtötilanteen kartoitusmittaukset, luennot ja palautteet sekä valmiin kehitysprojektin analysoinnin.

    Lähetä yhteystietosi — selvitämme tarpeesi viipymättä!

    Puhelinnumero

    Sähköposti

    [recaptcha]